Friday, September 16, 2011

Stress: Release!

just exactly our feelings


16 Sept 2011

Dengan apa yg berlaku, semua stress. so sebagai hero, muncul menyelamatkan keadaan. 
heheh

sori la kepada yang balik sebab x dapat ikut, aku bawak set2 yang stay ni gi rumah aku. mak aku buat lontong. tak tau apa itu lontong? kebandaran sungguh. Google sendiri. 


6 orang je..

makan sambil cakap. hahah


kenyang


Then aku pun bawak diorang gi tempat fevret aku untuk release steam. Pantai Senak. Jangan tanya aku kenapa nama dia camtu. dekat je dgn umah aku..

sila klik gambar untuk fullsize image

 




aku snap candid. nama gambar ni aku bagi,
"Happy Family"



Hanif sempat bergambar dengan pelawat

ni gambar tanpa pose. semuanya natural feelings

kami dah terlalu hampir putus harapan



merenung masa depan









dan begitu lah.. aku tak nak cerita banyak2 sangat, just pictures explain everything. hahhh....
 then aku hantar diorang balik USMKK, diorang semua, especially girls say thanks, sebab bwk diorang release stress.. dan lepas tu aku balik rumah, 
sebab akak aku nak mintak tolong beli sate..

Dan kami masih perlu bersedia untuk perjumpaan lapan mata ahad ini..
USM, MARA, Parents dan Students. 
entah apa laa keputusannya, dan entah kemana laa diorang nak campak kami..
hmmm.....

.
.
.
.
.
Yang Masih Stress,

1 comment:

  1. don't be stressed la.. we're in this together..

    ReplyDelete

nak komen? komen laa..